• Liefde
  • Anouk
  • Familie de Mol

Johnny de Mol viert eerste Vaderdag met ontzettend schattige foto

Door Redactie
Johnny de Mol viert eerste Vaderdag met ontzettend schattige foto

Johnny de Mol viert vandaag zijn allereerste Vaderdag met zoontje Johnny jr. Op Instagram deelde de presentator een ontzettend schattig kiekje van hem samen met zijn zoontje onder de douche. 

Johnny de Mol heeft het rustig met zijn zoontje. De 39-jarige presentator verliest geen nachtrust door Johnny jr. vertelde hij vandaag in een interview met Nu.nl.

'We hebben allerlei horrorverhalen over huilbaby's gehoord, maar wij hebben echt niks te klagen', aldus De Mol. 'Het is een heel vredig en rustig mannetje. Dat komt niet in de laatste plaats door zijn moeder. Zij straalt veel rust uit.'

Puzzel 

De komst van junior heeft het leven van Johnny veranderd. 'Natuurlijk doet het wat met je en verandert het je leven. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het ten positieve is. Aan de andere kant: ik ben bijna veertig en dit wilde ik al heel lang. Anouk en ik hebben er langzaam naartoe geleefd en het leven valt nu als een puzzel in elkaar. Daar ben ik dankbaar voor.'

Johnny werd op 23 april vader. Hij en zijn verloofde Anouk van Schie zijn inmiddels twee jaar samen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Johnny de Mol viert eerste Vaderdag met ontzettend schattige foto

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders