• Familie de Mol

Johnny de Mol veroorzaakt ophef met bizarre actie op televisie

Door Redactie
Johnny de Mol veroorzaakt ophef met bizarre actie op televisie

Op sociale media wordt verontwaardigd gereageerd op een video van Johnny de Mol. De presentator steekt in het programma Thank You For The Music zijn hoofd in de nek van een jongeman die staat op te treden.

In een video die rondgaat op sociale media is te zien dat Johnny de Mol tijdens het optreden van de 25-jarige Ryan Song (Shuan Song) in Thank You For The Music het podium op klimt. Hij gaat achter Song staan, pakt zijn middel vast en ruikt diverse keren in zijn nek. Maylayne Sahupala grijpt direct in en trekt De Mol hoofdschuddend bij de jongen weg.

Ongepast 

Het filmpje wordt op sociale media meermaals gedeeld door mensen die de actie ongepast noemen. 'Spoort die Johnny de Mol wel?', vraagt iemand. Een andere Twitteraar schrijft: 'Wat een smeerpijp'. De Mol zelf heeft nog geen uitleg over de actie gegeven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders