• Familie de Mol

Johnny de Mol stopt met presentatie HLF8 na nieuwe beschuldiging

Door Redactie
Johnny de Mol stopt met presentatie HLF8 na nieuwe beschuldiging

Johnny de Mol stopt voorlopig met de presentatie van zijn talkshow HLF8 na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag. Dat maakte de 43-jarige presentator dinsdagavond bekend aan het einde van zijn programma.

'Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma', aldus De Mol. 'Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe, anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie onmogelijk om dit werk voort te zetten.'

'Niet meer te doen'

Volgens De Mol is het voor hem nu 'even niet meer te doen' om gasten te ontvangen en gezamenlijk een 'boeiende show te maken'. 'Het valt mij heel zwaar, de show gaat door, maar ik stap nu opzij om te werken aan mijn verdediging in de hoop en verwachting dat de waarheid op tafel komt en ik gewoon weer verder kan met mijn werk. Dankjewel en ik hoop tot snel', sloot De Mol af.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.