Johnny de Mol presenteert binnenkort déze nieuwe zomerquiz

Johnny de Mol is vanaf volgende maand weer op televisie te zien.

Johnny de Mol
© Brunopress

De presentator wordt na het einde van de talkshow HLF8 quizmaster in het nieuwe zaterdagavondprogramma De Kwis met Ballen, heeft Talpa maandag aangekondigd.

Nieuwe zomershow

In de zomerse show strijdt elke aflevering een vijfkoppig team om een geldprijs. Hoe verder het team komt, hoe meer geld er valt te verdienen. Maar bij een fout antwoord volgt een nat pak: de speler wordt dan door een bal in een zwembad geduwd.

De eerste aflevering wordt op 24 juni uitgezonden.

Einde HLF8

Begin april was de allerlaatste uitzending van talkshow HLF8 te zien. Johnny de Mol, die de talkshow oorspronkelijk als enige presenteerde en later tijdelijk werd vervangen, was de presentator van dienst.

Ongewenste resultaten

Een maand ervoor werd bekend dat HLF8 vanwege 'ongewenste resultaten' moest stoppen. De talkshow was in de zomer van 2021 voor het eerst op tv te zien met De Mol als presentator. Hélène Hendriks zat als vaste invalster op de bank, maar nam de presentatie van De Mol over toen hij in april 2022 zijn werkzaamheden neerlegde vanwege beschuldigingen van wangedrag. Ook Leonie ter Braak werd aan het presentatieteam toegevoegd en presenteerde de talkshow om en om met Hendriks.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!