Johnny de Mol geëmotioneerd tijdens ontroerend optreden in HLF8

Johnny de mol hield het afgelopen vrijdagavond niet droog in zijn talkshow HLF8. 

Johnny de Mol
© Brunopress

Tijdens de talkshow HLF8 raakte Johnny de Mol vrijdagavond geëmotioneerd door het optreden van zangeres Irene Hin, die het nummer 'Blijf Nog Even' zong. Het lied gaat over haar vader die op jonge leeftijd aan Alzheimer is overleden. 

Einde talkshow HLF8

Helaas heeft Talpa onlangs aangekondigd te stoppen met HLF8 vanwege 'ongewenste resultaten'. Het programma werd voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2021 en werd aanvankelijk alleen gepresenteerd door Johnny de Mol, met Hélène Hendriks als vaste invaller.

'Extra zuur na alles wat is gebeurd'

Johnny de Mol vindt het einde van 'zijn' talkshow HLF8 juist door alles wat hij en de redactie hebben meegemaakt 'extra zuur'. Dat vertelde de presentator bij Humberto Op Zondag. 'We hebben veel meegemaakt met elkaar en dat je dan moet stoppen is extra zuur.'

Beschuldigingen van wangedrag

Zo heeft de redactie onder meer de coronapandemie doorgemaakt en moest De Mol tijdelijk zijn werk neerleggen vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres. 'Ik was geloof ik de eerste die zichzelf cancelde'. De beschuldigingen hadden veel invloed op zijn leven, gezin en hoe hij in het leven stond, vertelde De Mol aan tafel bij presentator Humberto Tan.

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!