• Familie de Mol

Johnny de Mol krijgt eigen talkshow: hij laat zich coachen door Jeroen Pauw

Door Naomi Pater
Johnny de Mol krijgt eigen talkshow: hij laat zich coachen door Jeroen Pauw

Vanaf volgende maand maakt Johnny de Mol (42) iedere werkdag een liveprogramma in de vooravond op SBS. Patty Brard (66), die met Johnny heeft gesproken, vertelde zaterdag in Shownieuws dat het gaat om een talkshow. 

Talkshow Johnny de Mol

Johnny zal de show alleen doen, en het programma zal niet gericht zijn op de actualiteiten, aldus Brard. Zij vertelde ook dat Johnny zich voor het programma heeft laten coachen door Jeroen Pauw. Zoals al eerder bekend werd, krijgt de show de naam HLF8 en zal die elke werkdag om half 8 worden uitgezonden. De eerste uitzending van HLF8 wordt gemaakt op 6 september.

Humaninterestprogramma's

In 2018 maakte de Mol de overstap van RTL 4 naar SBS 6. Hij presenteerde voor deze zender al programma's als DanceSing, Restaurant Misverstand en de talentenjacht We Want More. Toch keerde de programmamaker niet terug in de tweede reeks van van dit laatst genoemde programma. Volgens een woordvoerder van Talpa wil hij zich meer richten op humaninterestprogramma's. 

Televisiewereld

De zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti ontdekte op jonge leeftijd al zijn liefde voor de televisiewereld. Dit is er dan ook met de paplepel ingegoten, doordat zijn vader toen al televisieprogramma's maakte en produceerde. Hierdoor verwierf de creatieveling een groot vermogen. 

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.