• Borsato
  • Liefde
  • Veronica Inside

Johan Derksen over huwelijk Marco en Leontine: 'Het was één groot toneelstuk'

Door Redactie
Johan Derksen over huwelijk Marco en Leontine: 'Het was één groot toneelstuk'

Marco en Leontine Borsato hebben iedereen voor de gek gehouden met hun huwelijk, vindt Johan Derksen. Dat het echtpaar twee jaar geleden gelukkig zat te doen in de RTL Late Night-special over de Borsato's, noemt hij kijkersbedrog.

Marco presenteerde zich destijds als een succesvol zanger met een geweldig huwelijk. Maar als je ondertussen in bed ligt met Iris Hond, dan ben je gewoon de kijker aan het bedriegen, vindt Derksen. 'Het leek een sprookjeshuwelijk, het kwijl liep uit de bek. Die mensen moeten zich ook doodschamen voor die volksverlakkerij. Het was één groot toneelstuk,' zegt hij op Veronica.

Kwijlebabbelprogramma

Derksen ergerde zich twee jaar geleden al aan de Borsato-special, en nu alleen maar meer. 'Die mensen van RTL hebben toen allemaal van die kwijlebabbelprogramma’s gemaakt, georganiseerd door Erland, dat de héle familie bij elkaar zat met Humberto erbij. Met een tribune in de woonkamer.'

Slippertje

Het nieuws over de scheiding hoorde Derksen in de auto, via de radio. 'Toen dacht ik: ja, hij liet De Hond niet alleen uit, maar gaf De Hond ook nog een beurt. Dan heb je een probleem thuis. Vrouwen vergeten dat nooit. Als jij in een krant onthult dat je het gedaan hebt met mevrouw De Hond, dan vergeten ze dat thuis nooit.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant.nl

Johan Derksen over huwelijk Marco en Leontine: 'Het was één groot toneelstuk'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.