Johan Derksen na ziekte weer terug aan tafel bij Vandaag Inside

Johan Derksen zit maandagavond weer aan tafel in het SBS6-programma Vandaag Inside.

Johan Derksen
© Brunopress

De 74-jarige analist, die vorige week ziek was en daardoor twee afleveringen moest missen, is weer hersteld. Dat laat het programma weten op de website.

Afwezigheid

Derksen had last van griepverschijnselen en was daarom donderdag en vrijdag niet te zien in het programma. Voor de analist is het zeldzaam dat hij er niet was. Alleen in 2019 meldde hij zich ziek nadat hij van de trap was gevallen en een hersenschudding en gebroken arm had opgelopen. Een week later was hij alweer van de partij.

Bizar 

Niet alleen voor kijkers was het een vreemd voorval, ook voor collega René van der Gijp was het even slikken. 'Dit is bizar. In 14 jaar tijd heb ik niet één keer meegemaakt, dat hij er niet was', zo liet hij vorige week in de uitzending weten. Ook voor Wilfred Genee is het een unicum dat 'de Snor' afwezig is. 'Ik werk nu 20 jaar met hem. De enige keer dat hij miste is toen hij van de trap viel.'

Volgens zijn collega's moet het wel heel ernstig zijn. 'Hij moet echt doodziek zijn als hij de zwijgende meerderheid van Nederland niet wil toespreken', zo begon Wilfred de uitzending donderdagavond. 'Een heel andere, bijzondere avond', noemde tafelgast Chris Woerts het.

Bron: ANP, Veronica Superguide 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!