Johan Derksen krijgt beveiliging van John de Mol

Door Redactie
Johan Derksen krijgt beveiliging van John de Mol

Johan Derksen wordt momenteel beveiligd. Zijn baas John de Mol heeft dat geregeld, zo vertelt de voetbalanalyticus aan tafel bij Oranjezomer. Derksen heeft te maken met 'een bedreiginkje dat in de lucht hangt'.

Over de inhoud van de bedreiging wil Derksen niet te veel vertellen. 'Ik heb te maken met een bedreigingszaakje ten opzichte van mij', vertelt hij. Volgens Derksen vertelde de officier van justitie hem dat er daar geen mankracht en budget was voor beveiliging, waarop De Mol die regelde.

Bedreiging

Het is niet duidelijk waarom Derksen bedreigd wordt. Zelf rakelt hij wel even het incident met rapper Akwasi op, over wie hij vermeende racistische opmerkingen heeft gemaakt. Wanneer Derksen wordt gevraagd of hij bang is door de bedreigingen, reageert hij met: 'ze kunnen mij alleen blij maken, hè. Niet bang.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.