Johan Derksen in ziekenhuis na fikse valpartij

Door Redactie
Johan Derksen in ziekenhuis na fikse valpartij

Slecht nieuws voor Johan Derksen. De analist is na een flinke valpartij namelijk opgenomen in het ziekenhuis. Hij zal vrijdagavond dan ook niet aanwezig zijn bij Veronica Inside.

Derksen is van de trap gevallen en heeft als gevolg daarvan een hersenschudding opgelopen. Dat meldt zijn collega Wilfred Genee zojuist op Radio Veronica. Hij laat weten: 'Hij is vannacht op weg naar het toilet van de trap gevallen. In plaats van dat hij de toiletdeur pakte, pakte hij de ruimte er naast. Daar zit een trap, steil naar beneden. Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd.'

Breuken

Derksen is een poosje niet bij kennis geweest na de val en heeft ook een aantal breuken in zijn gezicht. Ook zou hij zijn arm gebroken hebben. Genee vervolgt: 'Hij is op een gegeven moment bijgekomen. Toen kreeg hij ook weer een klein beetje babbels, maar hij is wel onmiddellijk met de ziekenauto meegegaan. Hij ligt nu te rusten en is niet aanspreekbaar. Hij is er slecht aan toe. Behoorlijke hersenschudding er ook bij. Het belangrijkste is dat Johan er weer bovenop komt. Het was wel even schrikken. Het is enorm heftig, maar hij is er gelukkig nog.' Hoe lang hij nog in het ziekenhuis moet blijven is niet duidelijk. 

Veronica Inside

Nooit eerder miste Derksen een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International. Jan Boskamp vervangt Derksen in de uitzending van komende vrijdagavond, direct na de interland van de Oranje leeuwinnen tegen Mexico.

Johan Derksen in ziekenhuis na fikse valpartij

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf, ANP | Beeld: Peter Smulders