‘Joëlle Witschge terug bij ex-vriend!’

Door Redactie
‘Joëlle Witschge terug bij ex-vriend!’

De liefdescirkel is rond voor Joëlle Witschge. Na relaties met Waylon, Timor Steffens en Henny Huismans neef Sander, is ze terug bij haar allereerste grote liefde: sc Heerenveen-voetballer Dave Bulthuis. 

De voetbalwereld was verrast toen Joëlle Witschge (26), de dochter van oud-voetballer Richard Witschge, ruim vier jaar terug haar relatie met profvoetballer Dave Bulthuis (28) verbrak en koos voor relzanger Waylon. Maar het model wist maar moeilijk raad met het ondoorgrondelijke karakter van Waylon, en verbrak hun relatie meerdere keren. Na een zoveelste verzoening hakte Joëlle een jaar geleden de knoop door: ze verbrak haar jojo-relatie met Waylon. Tussendoor beleefde Joëlle nog kortstondige affaires met egodanser Timor Steffens en vormde ze een setje met Sander Huisman, een neef van oud-presentator Henny Huisman en lid van het dj-trio Kris Kross. De laatste tijd wordt Joëlle echter wederom vaak in het gezelschap van een oude bekende gesignaleerd.

Lees het hele verhaal in Story editie 31. Nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

‘Joëlle Witschge terug bij ex-vriend!’

Beeld: Edwin Smulders