Jinek-kijkers verbijsterd door optreden Nance: ‘Wat slecht!’

Jinek vierde gisteravond de jaren 90, en had zangeres Nance opgetrommeld om een dance-nummer te zingen. Wat de kijkers betreft mochten de 90s in het verre verleden blijven: ‘Wat is dit slecht!’

Door Redactie
Nance

Ray van 2 Unlimited, Nance, Ruben van der Meer en Fiona Hering spraken bij Jinek over de jaren 90, naar aanleiding van de première van That 90’s Show. Er werden grappen gemaakt, anekdotes verteld én Nance zong een nummer van haar hitgroep Twenty 4 Seven: Take Me Away. Waar het precies aan lag weten we niet, maar het optreden overtrof helaas niet een gemiddeld, dronken avondje in een karaokebar.

Kijkers van Jinek kwamen in een soort gewetenscrisis terecht. Was dit soort 90s muziek eigenlijk altijd al zo gaar? Had Nance een slechte avond? Waren hun herinneringen aan de jaren 90 eigenlijk een leugen?

Geert-Jan Knoops vindt er iets van

Terwijl er aan tafel lauwtjes werd meebewogen en voorzichtig werd geklapt, zat advocaat Geert-Jan Knoops erbij alsof de jaren 90 nooit gebeurd waren. Zijn uitgestreken gezicht zorgde voor de nodige hilariteit.

Nance reageert!

Het viel Nance zelf óók op dat haar optreden suboptimaal was, en op Instagram reageert de 90s-ster op de kritiek. 'Perfect was het zeker niet, maar ben al een week verkouden. Na een vlucht uit Barcelona deze week knalden mijn oren uit elkaar van de pijn. Tel daar de gezonde spanning bij op, en je staat met geknepen billen te zingen op tv. Geen smoes, wel de waarheid: kan gebeuren, toch!'

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Stefan Keerssemeeckers

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!