• Showbizz

Jim blikt terug op Idols: 'Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd'

Door Redactie
Jim blikt terug op Idols: 'Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd'

Jim Bakkum (33) werd landelijk bekend door zijn deelname aan Idols. Hoewel hij uiteindelijk niet de winst op zijn naam mocht schrijven, was het een bijzondere periode voor de zanger, die destijds slechts vijftien jaar was.

In zijn Instagram Stories maakt Jim een trip down memory lane. 'Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd', laat Bakkum onder meer weten. 'Ik zou er echt een boek over kunnen schrijven.'

Fans

Fans haalden namelijk behoorlijk wat bijzondere acties uit. Zo belden ze zijn hele gezin plat, waardoor ze thuis een nieuw telefoonnummer moesten nemen. Ook wilden deze enthousiastelingen het liefst 24/7 bij Jim in de buurt zijn en probeerden ze voor zijn ouderlijke woning te slapen.

Gillen

Ook gilden ze ontzettend hard, waardoor zijn team uit voorzorg constant oordopjes droeg. 'En er was politie te paard als we wegreden van een optreden', sluit Bakkum af.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.