Jim Bakkum over relatie met Bettina: 'De laatste jaren gaan bij ons niet de boeken in als de beste jaren'

Door Redactie
Jim Bakkum over relatie met Bettina: 'De laatste jaren gaan bij ons niet de boeken in als de beste jaren'

Jim Bakkum (34) is inmiddels al tien jaar getrouwd met Bettina Holwerda (42) en samen hebben ze drie kinderen. Niet alleen hebben ze een druk privéleven, maar ook op werkvlak is het stel druk. Tijd voor elkaar vrijmaken, schiet er dan nog weleens bij in. Hoewel de acteur de afgelopen jaren in veel romantische komedies schittert, schijnt dat in het echte leven wel anders te zijn.

In een gesprek met Superguide vertelt de acteur dat er de laatste jaren niet veel romantiek in zijn relatie te vinden is, maar hij geeft wel aan dat er veel liefde voor elkaar is. 

Niet de beste jaren

'De laatste jaren gaan bij ons niet de boeken in als de beste jaren. We zijn druk met werk, de kinderen. Onze jongste had ook nog extreme verlatingsangst, waardoor je niet even lekker met z'n tweetjes weggaat', vertelt de acteur. 

Geduld

Jim en Bettina zoeken dus naar andere manieren om de romantiek erin te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan als je een druk gezin hebt. 'Ik ben daar heel open in, omdat ik denk dat die problematiek herkenbaar is voor veel stellen die al lang samen zijn en een gezin hebben. Geduld is dan een schone zaak, de tijd voor elkaar komt wel weer.'

Prioriteiten stellen

Ook geeft de acteur aan dat het drukke leven hem soms even teveel is. 'Een fulltime job, het vaderschap. Dan krijg ik van het kleinste dingetje kortsluiting.' Wel geeft Jim aan dat hij dit soort momenten steeds beter voelt aankomen en dat hij dan ook zijn rust pakt. 'De afgelopen weken waren bijvoorbeeld te druk, waardoor ik uiteindelijk besloot om de sportschool twee weken af te zeggen. Mijn trainingen zijn normaal gesproken heilig, maar soms moet je gewoon een prioriteit stellen', aldus Jim. 

Bron: NU.nl, Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.