• Liefde

Jim Bakkum en Bettina Holwerda laten dochtertje voor het eerst duidelijk zien

Door Redactie
Jim Bakkum Bettina Holwerda

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn via sociale media regelmatig openhartig over hun gezinsleven. Hun drie kinderen brengen ze daarentegen vrijwel nooit herkenbaar in beeld. Het stel deelt nu pas de eerste herkenbare foto van hun dochtertje Molly (bijna 1).

Het gezin is op de kiek gezet voor tijdschrift &C. De fotoshoot vond plaats in januari, het resultaat deelt Bettina maar al te graag op Instagram. Daarbij benadrukt ze dat het gezin vrijwel nooit een fotoshoot doen. 'Maar we zijn gek op Chantal Janzen (zij was, buiten onze familie om, de eerste die wist dat we dat ouders werden, we speelden toen alledrie in ‘Wicked’),' schrijft ze.

Samen

Wat vooral bijzonder is, is dat Molly nu voor het eerst volledig herkenbaar in beeld is. 'Ik zou iedere dag wel 100 foto’s van de kinderen willen plaatsen, zò ongelofelijk trots ben ik op ze, maar hier is er alvast 1. Dit zijn wij. In deze tijd meer samen dan ooit. Soms zitten we elkaar aan te kijken in ons huis, wat zo nu en dan gevuld lijkt met 33 kinderen, en dan kunnen we niet geloven dat ze allemaal bij ons horen.'

Derde kindje

Nog altijd kan Jim nauwelijks geloven dat hij vader is van drie kinderen. Lux, Posy en Molly zorgen voor veel drukte in huis. ‘Ik heb altijd gedacht dat ik vader van twee kinderen zou worden,’ vertelt Jim aan Story. ‘Maar toen Posy drie jaar was, bekroop Bettina en mij het gevoel dat er nog genoeg ruimte en liefde is voor een derde. En dat het je dan ook gegeven is om nog een kindje te krijgen, is fantastisch.’ Wel erkent Jim dat het leven nu een stuk zwaarder is. ‘We waren natuurlijk al een tijdje uit de luiers en nu beginnen we weer opnieuw. Maar ik moet wel zeggen dat we veel ‘steun’ krijgen van Lux en Posy. Zij vinden zo’n klein zusje ontzettend leuk. Posy behandelt haar soms alleen iets te veel als een pop. Dan moeten we echt zeggen dat ze voorzichtig moet doen, omdat Molly geen pop is. En Lux wil alleen maar met haar knuffelen. Zo lief.’ 

Beeld: Peter Smulders 

Jim Bakkum en Bettina Holwerda laten dochtertje voor het eerst duidelijk zien

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.