• Liefde

Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Door Redactie
Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Jim Bakkum geniet momenteel met zijn prachtige gezin van een welverdiende vakantie. Van die ontspannen trip deelt de zanger de nodige kiekjes, waaronder een foto van zijn geliefde Bettina in bikini. En vooral die laatste levert een hoop complimenten op.

Vol trots deelt de acteur een plaatje van zijn vrouw die met haar voeten in het zwembad staat. “Mijn vrouw”, schrijft Jim er in hoofdletters bij, gevolgd door een hartje en een klavertjevier.

Ongelooflijk

De foto levert een stroom aan reacties op, die allemaal gaan over het afgetrainde lijf van Bettina. Niet te vergeten: nog geen vijf maanden geleden werd zij de gelukkige moeder van dochter Molly. “Wat prachtig, zo slank alweer!”, schrijft een fan dan ook. Patty Brard reageert verbaasd: “Dat daar drie kinderen uit zijn gekomen! Is toch ongelooflijk, dat lijf!” En bij die woorden sluiten velen zich aan. “Precies wat ik dacht!”, klinkt het. Een ander grapt: “Die kinderen zijn door de ooievaar gebracht, denk ik.”

Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Humor

Ook is er een volger die een puntje van kritiek heeft. “Er zijn heel veel vrouwen die slank blijven na zwangerschappen, maar dat is toch niet het belangrijkste?”, wordt er geschreven. Met die opmerking kan Jim niet anders dan de draak steken. “Natuurlijk wel… wat moet ik anders met haar?” Fans kunnen enorm lachen om de spottende humor van de vader van drie en noemen het ’t “beste antwoord ever!”.

Gezin

Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (6), en dochtertjes Posy (4) en Molly (bijna 5 maanden).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: ANP, Instagram