• Showbizz

Jim Bakkum blikt terug op Idols-periode: '19 jaar geleden schreven we tv-geschiedenis'

Door Redactie
Jim Bakkum blikt terug op Idols-periode: '19 jaar geleden schreven we tv-geschiedenis'

Jim Bakkum is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. De zanger en acteur kreeg grote bekendheid door zijn deelname aan het allereerste seizoen van Idols. Iets wat inmiddels al negentien jaar geleden is. 

Samen met Jamai Loman stond Jim destijds in de finale van Idols. Tijd om terug te blikken. 

Idols

Het is vandaag precies negentien jaar geleden dat Jim doorbrak als zanger. Hoewel Jamai het seizoen in 2003 won, hebben beide heren inmiddels carrière gemaakt. Iets waar Jim graag even bij stilstaat. '19 jaar geleden schreven we TV-geschiedenis', begint de zanger. 'Met de grootste schoenen óóit op TV vertoond. Wat een tijd. Bijna 20 (!!) jaar geleden', aldus Jim op Instagram. 

Tekst gaat verder na de post. 

Throwback

Jim post regelmatig kiekjes uit de oude doos op zijn Instagram-account. Recent deelde hij nog een foto met André Hazes. 'Heel bijzonder dat ik deze oude Polaroid terugvond met deze legende. En natuurlijk met die andere legende op rechts', schreef hij toen onder de bijzondere foto. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram Jim Bakkum

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.