• Showbizz

Jim Bakkum blikt ieder jaar terug op dít bijzondere moment

Door Redactie
Jim Bakkum Idols

Het is vandaag alweer zeventien jaar geleden dat Jim Bakkum voor het eerst auditie deed in zijn leven, namelijk voor Idols. Op dat moment wist de zanger niet dat het zijn leven compleet zou veranderen. Via Instagram blikt hij terug op deze bijzondere datum en staat hij stil bij het moment waarop het voor hem allemaal begonnen is.

"2 november 2002. Ieder jaar blijf ik terugblikken op deze voor mij bijzondere datum", schrijft Jim bij zijn auditiefilmpje op Instagram. "Bleu en onwetend ging ik die dag naar Hoofddorp om auditie te doen voor een nieuwe talentenshow."

Besefmomentje

Jim had destijds als 15-jarige nog nooit auditie gedaan en wilde graag weten hoe dat voelde. "Ik hoor het me nog zeggen. Als ik deze beelden terugzie, dan is het zó gek om voor te stellen dat dat jongetje nog van niks wist. Doe dit al langer dan dat ik toen oud was."

Inmiddels is het multitalent zeventien jaar verder met zijn carrière en heeft hij behoorlijk wat hoogtepunten bereikt. Zo werd Jim tweede bij Idols, speelde hij in meerdere musicals, bracht hij verschillende albums uit, kreeg hij de hoofdrol in een bioscoopfilm en stichtte hij zijn eigen gezin. "Soms is het goed stil te staan bij waar je vandaan komt. Waar het allemaal begonnen is. Groet, Sjim van Idols."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.