• GTST

Jette van der Meij laat zichzelf van andere kant zien

Door Redactie
Jette van der Meij laat zichzelf van andere kant zien

Dancing With The Stars staat zaterdagavond in het teken van het 30-jarig bestaan van RTL 4. De profs dansen tijdens de opening van deze speciale show op een medley van een aantal bekende tv-tunes, kondigde RTL woensdag aan.

De overgebleven danskoppels dansen op een nummer dat past bij een door henzelf gekozen RTL-fragment. Daarnaast verzorgen verschillende GTST-sterren een eenmalig en uniek optreden tijdens de show. Onder anderen Jette van der Meij, Bas Muijs, Charlotte Besijn en Winston Post dansen met oude en nieuwe castleden, gekoppeld aan de elf profdansers, een rumba op de tune van GTST.

Dertig jaar geleden

RTL 4 begon dertig jaar geleden met uitzenden in Nederland. Dat was het begin van de commerciële televisie. Op 2 oktober 1989 introduceerde RTL via een U-bochtconstructie in Luxemburg commerciële televisie in Nederland. Aanvankelijk gebeurde dat onder de noemer RTL Véronique, maar in 1990 werd de zender omgedoopt tot RTL 4. Daarmee begon ook Goede tijden, slechte tijden. De soap bestaat volgend jaar dertig jaar.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Jette van der Meij laat zichzelf van andere kant zien

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.