• Showbizz

Jesslynn van der Vaart viert derde verjaardag: zó ziet ze er nu uit

Door Redactie
Jesslynn van der Vaart viert derde verjaardag: zó ziet ze er nu uit

Drie jaar geleden werden Rafael van der Vaart en Estavana Polman de trotse ouders van Jesslynn. Het jarige meisje wordt flink in het zonnetje gezet door de voetballer en handbalster.

'Gefeliciteerd bijzonder meisje. Jij brengt dagelijks liefde en chaos in ons leven,' begint Estavana op Instagram. 'Ik hou van jou kleine prinses. Wat gaat de tijd snel.' Ook Rafael deelt een bijzonder boodschap op sociale media. 'Jij geeft ons elke dag duizend redenen om te lachen. Fijne derde verjaardag, onze mooie dochter.' Ze delen beiden een fotoreeks van hun dochtertje.

Felicitaties

De jarige Jesslynn wordt overspoeld met felicitaties. 'Gefeliciteerd,' reageert Chantal Janzen. Ook Sherida Spitse en Patrick Kluivert laten een felicitatie achter.

Broertje of zusje voor Jesslynn?

Rafael en Estavana willen dolgraag een broertje of zusje voor Jesslynn en Damián. 'Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots', aldus Rafael.

Geen bruiloft

Rafael en Estavana zijn bijna vier jaar samen. Van een huwelijk zal het echter niet komen. ‘Ik zou best willen trouwen. Maar het is Estavana die tegen mij roept: Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot. Om die reden wil ze niet trouwen. Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ík dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.’ 

Beeld: Peter Smulders 

Jesslynn van der Vaart viert derde verjaardag: zó ziet ze er nu uit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.