Jessie Jazz Vuijk over verdrietige week: 'Wat kan pijn toch prachtig zijn'

Jessie Jazz Vuijk heeft een heftige week achter de rug. De influencer verloor in één week tijd niet alleen haar baby door een miskraam, maar ook haar vader. Op Instagram schrijft ze nu met een reeks foto's in "Jessie's Diary" hoe ze zich voelt. 

Jessie Jazz Vuijk

'Loslaten van alles wat er had kunnen zijn maar helaas nooit is geweest. De dood is definitief én ook weer niet. Zo heb ik al antwoorden gekregen, van de andere kant, waar papa zei: "Het is ongelofelijk maar echt achter alles zit liefde!" Ik weet niet precies hoe het werkt maar ik weet zeker dat dit niet het einde is', zo begint Jessie haar post op Instagram. 

Ruimte voor iets nieuws

Verder noemt Jessie deze week 'leeg, verbindend, helend, verdrietig, alleen en samen'. Maar ondanks al deze heftige gevoelens die allemaal tegelijk kwamen, vindt ze ook dat er 'ruimte is voor iets nieuws'. Zo laat Vuijk weten dat ze zichzelf 'weer helemaal opnieuw aan het uitvinden' is. 

Vlinder

'Ik voel mij net een rups die een vlinder word. Eerst lost de rups helemaal op. Er blijft niets over en dan in haar cocon… transformeert het vanuit het niets naar een prachtige vlinder', schrijft Jessie nog. 'Wat kan pijn toch prachtig zijn'. Verder bedankt ze haar 'community' voor alle steun en lieve berichtjes die ze heeft mogen ontvangen. 

Bron: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.