• Showbizz

Jeroen van der Boom gaat weer het theater in

Door Redactie
Jeroen van der Boom gaat weer het theater in

Jeroen van der Boom staat vanaf oktober na een afwezigheid van bijna twee jaar weer in het theater. De zanger gaat met een liveband door heel Nederland toeren. Het thema van zijn nieuwe voorstelling is onderling contact tussen mensen.

'Het afgelopen jaar heb ik wel wat online gedaan, maar ik vind het heerlijk om iedereen weer in het echt te zien', aldus Van der Boom. 'Met mijn band zing ik natuurlijk mijn eigen hits, maar ik zal ook verzoeknummers van de mensen in de zaal spelen. Iedereen mag zijn eigen favoriete nummer voordragen. Mijn streven is dat we op die avonden samen muziek maken, samen verhalen vertellen en samen kunnen genieten. Het is er weer de tijd voor.’

Derde grote theatertournee

Het is de derde grote theatertournee voor Van der Boom. Afgelopen jaar was zijn soloshow The Pianoman ook te zien maar die werd na twee shows vroegtijdig afgebroken door een nieuwe coronalockdown. De volledige speellijst is te vinden op de website van de zanger.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.