• Liefde

Jeroen van der Boom brengt een nieuwe single uit

Jeroen van der Boom brengt een nieuwe single uit

Het nieuwe nummer van Jeroen gaat winnaars heten en is een ode aan het publiek dat de zanger al twaalf jaar lang steunt en waardeert. De zanger heeft al 31 andere singles op zijn naam staan en nu komt er dus een 32ste bij. 

"Mijn publiek is voor mij ontzettend belangrijk," laat Jeroen weten. "Door hen treed ik, twaalf jaar na mijn eerste hit, nog steeds op. Met dit nummer wil ik mensen ook een hart onder de riem steken. Ik besef heel goed dat het leven niet altijd makkelijk kan zijn. Maar dat iedereen een winnaar is. Iedere dag is er wel een moment waar je kracht uit haalt en dat maakt je tot een winnaar. Deze single draag ik dan ook aan hen op."

feestweek

Deze week kan sowieso al niet meer stuk voor de zanger. Hij viert namelijk ook het 15-jarige jubileum van de Toppers dit weekend. Dat gebeurt in stijl in een uitverkochte Johan Cruijf ArenA. 

Jeroen van der Boom brengt een nieuwe single uit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP |Beeld: Peter Smulders