• Angela de Jong

'Jeroen Pauw niet in talkshow omdat hij ordinair aan het cashen is'

Door Redactie
'Jeroen Pauw niet in talkshow omdat hij ordinair aan het cashen is'

Jeroen Pauw (61) stopte eind 2019 met zijn talkshow Pauw, maar valt nog geregeld in bij Op1. Toch zit een definitieve terugkeer er niet in. En daar heeft hij een heel goede reden voor, speculeren ze in de AD mediapodcast.

Menig kijker zal een gat in de lucht springen als Jeroen als vast gezicht terugkeert in een talkshow. Ook tv-recensent Angela de Jong mist de presentator op de buis. Toch lijkt dat bij een wens te blijven. Jeroen heeft het namelijk veel te druk voor een vaste klus, claimt AD-mediajournalist Marcus den Blanken. 'Ik sprak van de week iemand waarmee ik het had over Jeroen Pauw en: ‘Waarom keert hij niet terug?'', zegt hij in de podcast.

Ordinair cashen

Jeroen zou veel te druk zijn met het binnenharken van groot geld. 'Die zegt van: ‘Ja, Jeroen Pauw is eigenlijk gewoon ordinair aan het cashen. Hij heeft niet gezegd een talkshow bij RTL of SBS te maken, maar die is met zijn productiebedrijf gewoon ergens anders talkshows gaan maken. En die haalt nu even lekker al dat geld binnen.''

Niet alleen geld

Collega Dennis Jansen en Angela denken dat het niet alleen een geldkwestie is. 'Volgens mij was hij er wel klaar mee, toch?', zegt Dennis. Angela: 'Dat denk ik ook. Hij had ook een valide reden.'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.