Jeroen Kijk in de Vegte: 'Superjammer dat Imca Marina niet in de Top 2000 staat'

NPO-coryfee Jeroen Kijk in de Vegte vindt het jammer dat Imca Marina niet in de Top 2000 staat. Dat bekende hij woensdagavond in RTL Boulevard.

Jeroen Kijk in de Vegte

De NPO Radio 2-dj vertelde: 'Ik heb een lijstje dat alle kanten opvliegt. Er staat Pink Floyd in en Imca Marina. Ik vind het natuurlijk superjammer dat Imca niet in de top 10 is beland.'

Lijst niet gehaald

Imca Marina heeft overigens nog nooit in de Top 2000 gestaan. De 81-jarige zangeres had in de jaren zestig, zeventig en tachtig grote hits met nummers als Viva Espana en Harlekino. De lijst van NPO Radio 2 werd woensdag bekendgemaakt. Op nummer 1 staat, traditiegetrouw, Bohemian Rhapsody van Queen.

Eigen mening telt niet 

Overigens beklemtoonde Kijk in de Vegte dat het niet gaat om wat hij vindt. 'De luisteraars hebben gestemd, en dus is het een hele terechte top 10', aldus de dj en presentator.

Nog lang niet stoppen met werken

Imca Marina mag dan wel niet in de Top 2000 staan en ook al 81 jaar zijn, de zangeres moet er in ieder geval nog niet aan denken om te stoppen met werken. In een interview met De Telegraaf vertelde Imca een tijd terug dat het rustiger aan doen voor haar voorlopig nog even niet aan de orde is. 'Daar denk ik nog niet aan. Al moet ik af en toe even een pas op de plaats doen, want ik heb natuurlijk ook nog een openhartoperatie gehad', zegt de 80-jarige. 'Ik luister naar mijn lijf, want ik snap dat ik geen twintig meer ben en moet roeien met de riemen die ik heb.'

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.