Jensen: Van der Vorst is 'radicaal linkse activist'

Door Redactie
Jensen: Van der Vorst is 'radicaal linkse activist'

Robert Jensen noemt Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL, een "radicaal linkse activist". Volgens de talkshowhost zou hij zijn programma daarom niet leuk hebben gevonden. "Ik denk niet dat die man veranderd is, maar dat is ook logisch", zei hij in de Coen en Sander Show op Radio 538. Eerder maakte Jensen Van der Vorst al uit voor "teringlijer" en "hypocriete klootzak".

Jensen verduidelijkte verder dat vooraf al was afgesproken dat aan zijn show een einde zou komen. "Al die zure linkse journalisten vinden het prachtig dat ik van de buis ben gehaald, terwijl het eigenlijk gewoon na 24 weken is gestopt," legde Jensen uit.

Volgens Jensen hadden de lage kijkcijfers alles te maken met voetbal. "Mijn programma doet het heel goed bij mannen tussen de 20 en 49. Het enige probleem met hen is, die kijken heel veel voetbal, en eigenlijk alleen maar voetbal. Het probleem is dat ik iedere dinsdagavond zat tegenover Ajax, of de Champions League".

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders