• Liefde

Jennifer Hoffman over de échte reden van liefdesbreuk met Henry van Loon

Door Redactie
Jennifer Hoffman over de échte reden van liefdesbreuk met Henry van Loon

Jennifer Hoffman en Henry van Loon kennen we natuurlijk als Hannah en Volkert uit ‘De Luizenmoeder’, maar wist je ook dat de twee een setje waren in het verleden? In Volkskrant Magazine doet de actrice een boekje open over hun stukgelopen relatie en waar het mis is gegaan. “Ik zou willen dat het wél had gewerkt.”

In het openhartige interview geeft Jennifer toe dat ze iets miste in de relatie. “Henry is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting”, aldus de blondine. “Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt. Ik kan soms een beetje te comfortabel worden, in gewoontes vervallen. Altijd naar hetzelfde restaurantje gaan en zo. Mijn vriend moet mij uit dat comfort pushen: ‘Probeer dát eens’. En hij moet soms even net zo sterk zijn als ik. Niet dat ik nou zo sterk ben…”

Grappigste man

Ondanks de breuk is er één ding nooit veranderd. “Henry vind ik nog steeds de grappigste man op aarde”, aldus Jennifer. “Dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en zo goed samen waren. Hij maakte alles lichter, zelfs huishoudelijke klusjes.”

Nieuwe relaties

Inmiddels hebben Henry en Jennifer beiden opnieuw het liefdesgeluk gevonden. Zo maakten Henry en Jelka van Houten begin 2018 bekend een koppel te zijn. Samen poseerden ze eerder dit jaar voor Flair, voor het “eerste familieportret met hun kind“. Jennifer Hoffman is momenteel samen met de Frans-Canadese kok Dorian, die ze in oktober vorig jaar voor het eerst de rode loper mee op nam. Ze ontmoette hem op een festival in Amsterdam-Noord, in de zomer van 2018. “Net op het moment dat ik mezelf psychisch aan het voorbereiden was op datingapps”, vertelt ze. “Ik ben nu totaal verliefd, ik zit er met mijn hele hart in.” Of ze kinderen met hem wil? “Ik laat het over aan het lot, mag ik het daarop houden?”

2011–2017

In De Luizenmoeder zagen we Jennifer en Henry zo nu en dan samen in beeld, maar in het echte leven hadden de twee een relatie van zes jaar. De twee waren samen van 2011 tot eind 2017, inmiddels zijn ze uit elkaar; het is onduidelijk of de actrice en cabaretier nog samen waren tijdens de opnames van de serie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Jennifer Hoffman over de échte reden van liefdesbreuk met Henry van Loon

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl