Jennifer de Jong verlaat man Mike en dochter Mila

Door Redactie
Jennifer de Jong verlaat man Mike en dochter Mila

Een schokkende showbizz-breuk: Jennifer de Jong heeft haar man Mike Kepel verlaten! En lang is de voormalige Brutale Meiden-presentatrice niet alleen geweest. Aan Story vertelt ze verliefd te zijn op ‘toyboy’ Koen!

Het was jarenlang stil rond Jennifer de Jong (41). De voormalige presentatrice was in de jaren negentig ongekend populair door het programma Brutale Meiden, waarin ze met Tatum Dagelet de gekste fratsen uithaalde. Daarna probeerde Jennifer nog een carrière als actrice op te bouwen, maar een ernstig auto-ongeluk gooide roet in het eten. In 2004 stond zij voor een rood stoplicht te wachten, toen er vanuit het niets een automobilist zich met hoge snelheid in haar auto boorde. Jennifer liep daarbij een zware whiplash op. Ze mocht van geluk spreken dat ze nog leefde. In eerste instantie wilde Jennifer zo snel mogelijk weer aan het werk gaan, maar dat bleek niet haalbaar: ze kon haar teksten niet meer voldoende onthouden. Toen zij zich had neergelegd bij het feit dat haar tv-carrière voorbij was, startte ze in Amsterdam haar eigen lunchroom Sugarless. Daarnaast was ze erg druk met de opvoeding van dochter Mila (16), die ze met haar elf jaar oudere echtgenoot Mike Kepel kreeg. Mede omdat Mike veel respect had voor de dappere wijze waarop Jennifer aan haar herstel werkte, vroeg hij haar in 2011 opnieuw ten huwelijk. ‘Is dat romantisch of niet!?’ riep Jennifer destijds uit tegen Story, waarna ze een half jaar later in Las Vegas opnieuw haar jawoord gaf aan haar grote liefde.

‘Tweede vader’

Op dat moment hadden Jennifer en Mike niet kunnen bevroeden óóit uit elkaar te gaan. Toch is dat onlangs gebeurd en hebben de twee zelfs al de scheidingspapieren getekend! ‘Mike en ik zijn gescheiden,’ bevestigt Jennifer. ‘Ik ben nu verliefd op Koen. Hoe lang wij precies samen zijn, zeg ik niet. Maar we hopen nog járen bij elkaar te blijven. Ik vind ons een leuk setje.’ Jennifer en Koen (29) leerden elkaar kennen in haar lunchroom. ‘Daar kwam ik geregeld,’ vult Koen aan. ‘We raakten steeds langer en indringender in gesprek en van het een kwam het ander.’ Hoewel de twee nog niet samenwonen, zien ze elkaar wel vrijwel dagelijks. Dat betekent ook dat Koen veel tijd doorbrengt met Mila. ‘Het is superleuk om ineens de zorg voor een dochter te hebben,’ zegt Koen op de première van de film De Familie Slim, waarin Jennifer als actrice haar rentree op het witte doek maakt. ‘Mila is een engeltje. Het is prachtig haar in mijn leven te hebben. Ik verbaas mezelf erover dat ik me al een tweede vader van haar voel. Ik ben erg blij dat het zo goed klikt tussen Mila en mij.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.

Jennifer de Jong verlaat man Mike en dochter Mila

Beeld: Peter Smulders