• De Roelvinkjes

Janice Blok openhartig over break-up met Donny Roelvink: 'Beste beslissing ooit'

Door Redactie
Janice Blok openhartig over break-up met Donny Roelvink: 'Beste beslissing ooit'

Janice Blok is klaar voor een nieuwe relatie, ofwel 'single en ready to mingle', zoals ze dit zelf omschrijft. In een interview met radio 538 blikt Blok terug op haar voormalige relatie met Donny Roelvink.

Hartzeer

Al snel na de relatiebreuk van Janice en Donny ontstond het gerucht dat Janice zou daten met FC Barcelona-ster Memphis Depay. Echter bleek hier niets van waar. In de video Release Reacties van radio 538 ontkracht Janice deze speculatie nogmaals. Blok vertelt dat ze na de break-up ontzettend veel last had van liefdesverdriet. 'Ik heb heel lang gezegd ik hoef niemand meer. Ik ben helemaal klaar met al die mannen, maar ik denk dat iedereen toch wel wat liefde kan gebruiken. Dus ik sta er nu wel weer voor open', aldus Janice. 

Lastige keuze

Ook de reden van de breuk wordt besproken. 'We hebben het stopgezet omdat we dachten dat dat de juiste keuze was. Niet omdat we het wilden', vertelt ze. 'Dat is moeilijk. Maar eigenlijk achteraf de beste beslissing ooit. Maar op dat moment voel je dat niet, weet je dat niet en ben je bang.' Het hele interview bekijk je hieronder. 

Bron: Radio 538 | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.