• Liefde

Jan Versteegh spaart alvast voor het pensioen van zijn dochter

Jan Versteegh pensioen

Jan Versteegh vraagt zijn volgers op Instagram of ze al bezig zijn met hun pensioen. De vader van twee maakt zich nu al zorgen over het pensioen van zijn kinderen later en is daarom alvast begonnen met sparen voor zijn dochtertje Lulu (1,5). 

Op Instagram deelt de presentator een foto met een knalroze spaarvarken, die de kleur van zijn lippen matcht. "Dit is Lulu’s spaarpot, nu nog vrij leeg", schrijft Jan, terwijl er een briefje van twintig euro uit het spaarpot steekt. "Daarom ben ik ook aan het sparen om toch alvast bezig te zijn met haar pensioen. Als er niks verandert aan het pensioenstelsel moet zij werken tot haar 71e! Dus je kan niet vroeg genoeg beginnen."

Pensioen

"Ben jij al bezig met jou pensioen?", vraagt Jan zijn volgers. "Nog niet, ik heb zometeen lang genoeg om erover na te denken. Laat mij eerst maar school afmaken", reageert iemand. Een andere volger is verpleegster en zegt: "Ik sta straks met een rollater aan het bed, denk ik, met 'wat kan ik voor u doen?'" En weer iemand anders zegt: "Ik heb iedere maand voor beide kids wat opzij gezet, voor studie of pensioen."

Jan Versteegh spaart alvast voor het pensioen van zijn dochter

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders