• Volendam

Jan Smit zet kroost aan het werk: 'Een beetje vrijwillige kinderarbeid'

Door Redactie
Jan Smit zet kroost aan het werk: 'Een beetje vrijwillige kinderarbeid'

Nu de kerstvakantie van start gaat en kinderen sowieso niet naar school mogen, besloot Jan Smit (34) het nuttige maar met het aangename te verenigen. Hij zet zijn kroost eens flink aan het werk, máár: wel voor het goede doel.

De twee meiden mogen samen met papa Jan vrijwilligerswerk doen voor FC Volendam. Emma en Fem kunnen er nog wel om lachen, zo is te zien op de foto's.

Vrijwillige kinderarbeid

Smit schrijft: 'Een beetje vrijwillige kinderarbeid voor de club kan nooit kwaad... ? De supporters ‘brievenbus kerstpakketten’ moesten gevouwen worden! Gelukkig gaan Fem en Emma ook ‘Vol Voor Oranje’! ?⚽️?.'

Goed bezig

Volgers vinden dat de meiden en Jan goed bezig zijn. 'Wat lief van de meiden ?❤️', is te lezen. Een ander merkt op: 'Wat zijn het twee mooie, knappe meiden.' 

Samengesteld gezin

Fem is de dochter van Jans vriendin Liza, die ze uit een eerdere relatie kreeg. Jan en Liza hebben samen twee kinderen: zoon Senn (6), dochter Emma (9).

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.