Jan Smit te ziek om op te treden

Door Redactie
Jan Smit te ziek om op te treden

Jan Smit zegt noodgedwongen zijn komende drie concerten af. De volkszanger is verkouden en heeft keelpijn, laat hij in een post op Instagram weten. Vrijdagavond stond hij nog op het Muziekfeest van het Jaar, waar hij naar eigen zeggen "op de been werd gehouden door zijn huisarts"

Concerten

"Met de hele week al 2 zieken thuis, ben ik nu wederom zelf aan de beurt!", vervolgt de zanger in zijn bericht. Jan Smit zou zaterdagmiddag in het Muziekcafé in Hilversum optreden en in de avond naar de Arnhemse Gelredome gaan voor het Mega Piratenfestijn. Dinsdag stond een concert in Rotterdam gepland, dat ook komt te vervallen.

Weerstand

"Deze tijd van het jaar is me jammer genoeg niet zo gunstig gezind wat betreft mijn weerstand!", schrijft de zieke. Hij sluit zijn bericht af met excuses voor het ongemak.

Vaak ziek

Dit is niet de eerste keer dat de zanger een concert noodgedwongen af moet zeggen. Zo'n drie weken geleden liet Jan namelijk ook al in een videoboodschap weten ontzettend verkouden te zijn. "Ik heb een ontzettend zere keel en het gaat gewoon niet lukken", zei hij toen. Hopelijk gaat het snel weer beter met Jan Smit!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Jan Smit te ziek om op te treden

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Peter Smulders