Jan Smit stopt als coach bij The Voice of Holland

Door Redactie
Jan Smit stopt als coach bij The Voice of Holland

Jan Smit heeft voor het komende seizoen zijn rode stoel in de The Voice of Holland afgestaan. Dat maakte RTL Boulevard zondag bekend.

De zanger viert komend jaar zijn 25-jarig jubileum en wil zich daar graag op focussen, zo laat hij op Instagram weten. 'Met het oog op het komende jaar - mijn 25-jarig jubileumjaar - wil ik mijn agenda anders inplannen. Meer tijd voor mijn eigen muziek en vooral voor mezelf', aldus de Volendammer.

Coach

In het SBS6-programma Hoge Bomen zei Jan onlangs nog dat hij 'het zeker weer zou doen' als hij voor het nieuwe seizoen van The Voice weer gevraagd zou worden. Afgelopen seizoen deelde Jan de rode draaistoelen met Anouk, Ali B en Waylon. Het elfde seizoen werd gewonnen door Dani van Velthoven, de pupil van Anouk.

FC Volendam

In zijn bericht bedankt Jan zijn medecoaches en presentatoren en zegt hij dat hij zich tijdens het nieuwe seizoen echter niet zal vervelen. 'Ik ga de komende vrijdagavonden weer genieten in mijn vertrouwde oranje stoel bij FC Volendam.'

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.