• Volendam

Jan Smit nieuwe coach van The Voice of Holland

Door Redactie
Jan Smit nieuwe coach van The Voice of Holland

Jan Smit is de nieuwe coach in het aanstaande seizoen van The Voice of Holland. Dat maakte RTL vrijdagavond bekend. De Volendammer neemt de plek in van Lil Kleine.

Ongelooflijk trots  

De 34-jarige zanger laat weten dat hij het een eer vindt om coach te worden in The Voice. "Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik deel uit ga maken van de spraakmakende show waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen", aldus Jan.

Hij is er - na er een tijd tussenuit te zijn geweest - dan ook helemaal klaar voor. "Na een periode van rust heb ik zin om mij weer onder te dompelen in allerlei soorten muziek, nieuw talent te begeleiden en ervoor te zorgen dat ‘team Jan’ het 11e seizoen van The Voice gaat winnen!"

Felle kritiek 

Niet iedereen is even blij met de komst van de nieuwe Voice-coach, collega Waylon neemt het voor Jan op. 'Ik zie en hoor alweer een hoop mensen bitchen over het nieuwe seizoen van The voice of Holland omdat Jan Smit de nieuwe coach is', schrijft Waylon als tegenreactie op zijn Instagram. 'Even een kleine reminder van mijn kant: Jan zijn professionele carrière is langer dan die van ons allen in de stoel en qua goud en platina stijgt hij ver boven ons uit. Jan hoort zeker in die stoel!'

Met de komst van Jan zijn alle vier de coaches van het elfde seizoen van de zangwedstrijd bekend. Anouk, Ali B en Waylon behouden hun plek op de rode draaistoel. De opnames van de Blind Auditions gaan begin september van start. Het programma is dit najaar te zien op RTL 4.

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress 

Jan Smit nieuwe coach van The Voice of Holland

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.