• Volendam

Jan Smit lanceert een lied voor voetbalvrouwen

Jan Smit voetbalvrouwen

Jan Smit en John de Bever lanceren vandaag hun nieuwe single 'Wij zijn Nederland'. Hiermee willen ze de OranjeLeeuwinnen een hart onder de riem steken tijdens het komende WK vrouwenvoetbal.

Jan Smit heeft alvast een voorproefje van het nummer op zijn Instagram gedeeld. "Wij zijn Nederland!", schreef hij erbij.

Voetbalvrouwen

"Ik hoop dat sportminnend Nederland ons lied omarmt en dat we binnenkort tijdens en na de wedstrijden met trots kunnen luisteren naar Wij Zijn Nederland", zegt Jan Smit.

John de Bever scoorde in 2017 een hit met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. De track werd omarmd door de voetbalvrouwen. Om de vrouwen ook dit jaar te steunen, schreef Jan Smit Wij zijn Nederland, om dit nummer samen met John de Bever te vertolken. Ook André Rieu en Jack van Gelder zijn op het voetbalnummer te horen.

Jan Smit lanceert een lied voor voetbalvrouwen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders