Jan Slagter noemt nieuw seizoen De Verraders 'beste qua spanning'

In de ogen van Jan Slagter is het derde seizoen van het RTL-programma De Verraders 'wel het beste qua spanning'.

Jan Slagter

Dat zegt de 69-jarige Omroep MAX-zenderbaas vrijdag in De Telegraaf. Ook roemt Slagter, die zelf meedoet aan de nieuwe reeks, de 'diversiteit van de groep en alles wat er gebeurt'.

Slagter noemt deelname aan De Verraders 'mentaal zwaar'. 'Maar het was niet het idee van: we zitten opgesloten en verder niets. We hebben ook lol gehad, het was ’s avonds ontzettend gezellig.'

De Verraders

In het programma probeert een grote groep 'getrouwen' een aantal 'verraders' te ontmaskeren. De kijker weet tijdens het programma al wie de verraders zijn.

Enorm heftig

In de avond kregen de kandidaten hun telefoon terug, om met een contactpersoon te bellen. Slagter belde in dat geval met zijn vrouw, Ingrid. 'Zij dacht af en toe wel: jee, wat is er met die Jan aan de hand? Het was enorm heftig. Ingrid is ook fan van het programma, maar als je er zelf inzit is het toch een ander verhaal.'

Andere deelnemers

Naast Slagter doen ook onder anderen presentatrice Pernille La Lau, tv-kok Herman den Blijker en oud-voetballer Nathan Rutjes mee aan het derde seizoen, dat vanaf vrijdagavond te zien is.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!