Jan Slagter niet meer welkom in Media Inside

Door Redactie
Jan Slagter niet meer welkom in Media Inside

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nodigen Jan Slagter niet uit voor het komende seizoen van het NPO 3-programma Media Inside. De Omroep MAX-baas is niet welkom, zo vertellen de twee maandag in hun podcast Weer een dag.

Slagter vertelde vrijdag nog in RTL 4-talkshow Jinek dat hij overwoog een keer plaats te nemen in Media Inside ondanks dat er vorig seizoen voortdurend grapjes over hem werden gemaakt. De omroepbaas had destijds toegezegd te komen maar zegde op het laatste moment af toen hij zag dat het niet om een serieus programma ging maar om satire. Vervolgens ontstond er in Media Inside een 'running gag' waarin elke aflevering de afzegging van Slagter werd benoemd en hij elke keer opnieuw werd uitgenodigd.

Vervallen

Die uitnodiging is nu komen te vervallen. 'We gaan toch niet het stoeltje poetsen voor meneer Slagter omdat meneer zin heeft om langs te komen', zegt Van Roosmalen in de podcast. 'Ik zal één ding zeggen: het hele seizoen is meneer Slagter wat mij betreft helemaal niet meer welkom. We hebben het gewild en ik begrijp nu niet meer waarom we dat hebben gewild.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.