Jan Slagter (68) gaat zwemles nemen na bijna-doodervaring

Door Redactie
Jan Slagter (68) gaat zwemles nemen na bijna-doodervaring

MAX-baas Jan Slagter gaat eindelijk zwemles nemen. De 68-jarige omroepcoryfee heeft dit besloten nadat hij een ongeluk had op zijn eigen boot. Hij sloeg overboord en was bang te verdrinken.

Dat vertelt Slagter woensdag in de podcast De Geboden van Dresselhuys en Slagter. 'Ik was de boot aan het schoonspuiten en wilde een haspel van de spuit pakken die in het water dreigde te vallen', aldus Slagter. 'Ik verloor mijn evenwicht en viel in het water. Ik ben helemaal onder water gegaan.'

Paniek

Gelukkig vond de omroepbaas in zijn paniek een blauwe kabel die hij kon vastgrijpen. 'Mijn vrouw Inge zag me niet, die riep: waar ben je dan? Gelukkig kwam er een bootje aangevaren, dat ons heeft geholpen. Maar ik wil niet bedenken wat er had kunnen gebeuren als ik bewusteloos was geweest. Ik lag in het water, had water binnengekregen en had geen grond onder de voeten.' Wanneer Slagter zijn eerste zwemles krijgt, vertelde hij niet in de podcast.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.