• Showbizz

Jan Kooijman en Barbara Sloesen in verfilming boek Daphne Deckers

Jan Kooijman en Barbara Sloesen in verfilming boek Daphne Deckers

Barbara Sloesen en Jan Kooijman gaan de hoofdrollen spelen in de verfilming van Alles is zoals het zou moeten zijn, het succesvolle romandebuut van Daphne Deckers. De opnames van de komedie beginnen deze zomer, maakte distributeur Dutch FilmWorks donderdag bekend. Het is voor het eerst dat een boek van Deckers wordt verfilmd.

Sloesen speelt de rol van Iris, die na haar bevalling verlaten wordt door haar vriend. Terwijl ze zwelgt in zelfmedelijden staat ineens hondenuitlater Douwe (Kooijman) voor haar neus. De productie is in handen van Tom de Mol en Marcel de Block (Zwaar Verliefd!, 100% Coco) en Ruud Schuurman (100% Coco New York, De Masters) is verantwoordelijk voor de regie. Het scenario is geschreven door Anna Pauwels (Soof de serie).

De rest van de cast wordt later bekendgemaakt. Alles is zoals het zou moeten zijn is in september 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Jan Kooijman en Barbara Sloesen in verfilming boek Daphne Deckers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders