Jan de Hoop: 'Ik heb mij nog nooit verslapen'

Door Redactie
Jan de Hoop: 'Ik heb mij nog nooit verslapen'

Jan de Hoop heeft zich naar eigen zeggen nooit verslapen, maar is wel eens te laat gekomen. Dat laat de presentator als reactie weten op het 'verslaapdrama' van radio-dj Giel Beelen van NPO Radio 2, die binnen een week tijd zijn eigen ochtendshow miste en ook nog een keer te laat kwam.

De Hoop, die al jarenlang het ontbijtnieuws van RTL presenteert, begrijpt dat het niet makkelijk is zo vroeg op te staan. 'Het blijft een drama om vroeg op te staan. Het is vreselijk', zo zegt hij tegenover RTL Nieuws. Zijn wekker gaat iedere dag om 03.45 uur af en een half uur later zit hij in de auto naar zijn werk. 'Als ik eenmaal op ben, dan ben ik wel een ochtendmens', aldus De Hoop.

Verslapen

Giel Beelen, die tussen 04.00 uur en 06.00 uur zijn radioshow presenteert, is dat blijkbaar nog niet. Vorige week vrijdag kwam hij anderhalf uur te laat voor zijn programma en woensdagmorgen kwam hij zelfs helemaal niet opdagen. Inmiddels heeft hij spijt betuigd en vandaag was hij wél op tijd.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.