Jan de Hoop deelt geheim achter relatie met grote liefde Coen

Jan de Hoop en zijn grote liefde Coen zijn al 42 jaar samen. 21 jaar hiervan zijn ze getrouwd, en die grote liefde zit er nog steeds. Het geheim voor een goed huwelijk? Jan en Coen hebben het in ieder geval te danken aan hun 'vergadercultuur'.  

Jan de Hoop en Coen Lievaart

In Libelle vertellen Jan en Coen over hun huwelijk en hoe het komt dat ze nog steeds zo gelukkig met elkaar zijn. 'Na 42 jaar zijn wij nog stapelverliefd', zegt Jan in het tijdschrift. De twee ontmoetten elkaar toen Coen als elektricien werkte aan een studio waar Jan ook aan het werk was. De rest is geschiedenis. 

Roze wolk

'We zijn vrij heftig begonnen. Met veel serviesgoed dat kapot vloog tegen de muur. Maar we zijn steeds dichter naar elkaar toe gegroeid', vertelt Coen. 'We eindigden op een roze wolk', vult Jan aan.

 

Geheim 

Dat Jan en Coen na zoveel jaar nog steeds graag bij elkaar zijn, heeft het stel te danken aan communicatie. 'Wat je ook tegenkomt, het zijn niet de problemen die ertoe doen, maar de manier waarop je ermee omgaat. Wij hebben inmiddels geleerd dat wat er ook gebeurt, waar we ons ook voor schamen, waarover we ons ook schuldig voelen: praat erover.'

Moment nemen

Jan noemt deze wekelijkse communicatie ook wel een 'weekoverleg'. 'Bij de koffie nemen we de week door. Wat was er leuk? Wat was er niet leuk?' Voor Coen en Jan is dat 'echt een moment voor henzelf'. 'We zijn nog steeds verrast over de dingen die we elkaar vertellen.'

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.