• Liefde

Jaimie Vaes over zwangerschap: 'hormonen sloegen in als een bom'

Jaimie Vaes hormonen

Jaimie Vaes heeft zich aan het begin van haar zwangerschap 'minder happy' gevoeld en kampte met donkere gedachtes. Dat laat ze weten in een interview met Vrouw.

"Ik heb me in de eerste helft van mijn zwangerschap echt minder happy gevoeld. Onzeker ook. Over mijn uiterlijk bijvoorbeeld, en of ik het allemaal wel goed deed. Of Jorik me nog wel aantrekkelijk vond, dat soort dingen. Ik wist dat het de zwangere ‘ik’ was die sprak, toch kon ik die donkere gedachtes maar niet loslaten", zegt de verloofde van rapper Lil' Kleine.

Zwangerschapshormonen

Jaimie besprak het met haar vriendinnen die ook kinderen hebben. Zij vertelden haar dat het kwam door de zwangerschapshormonen. "Alles gaat nu gelukkig goed, maar man, die hormonen sloegen echt in als een bom. Ik wist natuurlijk wel dat ik daar last van kon krijgen, maar had geen idee dat ze ook mijn gedachtes zo konden beïnvloeden", aldus Jaimie. 

Spannend

Momenteel zit Jaimie midden in een verhuizing, samen met vriendlief Jorik Scholten, zoals de rapper in het echt heet. Maar ze kijkt heel erg uit naar de komst van haar eerste kind. "Ik ben zo benieuwd naar ons kindje, ik kan niet wachten tot hij komt. Wel graag in ons nieuwe huis, het zou minder prettig zijn als het hier in het hotel gebeurt." 

Ook wil ze graag thuis in bad bevallen en daar hoeft ze niet lang meer op te wachten. Ze is namelijk half juni uitgerekend.

Jaimie Vaes over zwangerschap: 'hormonen sloegen in als een bom'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Vrouw | Beeld: Peter Smulders