Jaimie Vaes is boos: 'Ik vraag niet om de broodrooster dat is de andere partij'

Door Redactie
Jaimie Vaes is boos: 'Ik vraag niet om de broodrooster dat is de andere partij'

Jaimie Vaes is boos en laat op Instagram van zichzelf horen. De voormalig vriendin van Lil' Kleine is de valse beschuldigingen, verdraaiingen en het gestook van mensen over de rechtszaak tussen haar en de rapper meer dan zat. 

Jaimie geeft op Instagram een statement over de 'verspreide cowboy verhalen' die momenteel in de ronde gaan. De ex-vriendin van Lil' Kleine is klaar met 'mensen zijn die de boel verdraaien en opstoken voor eigen profijt.' Ook maakt Vaes duidelijk dat ze niet achter alle keukenapparatuur aan zit, iets wat de afgelopen dagen wel is gespeculeerd. 'Ik vraag niet om een broodrooster, waterkoker, andere keukenapparatuur, dat is de andere partij.'

Geen alimentatie 

Vaes maakt duidelijk dat ze geen alimentatie wil en zou naar eigen zeggen daar 'maanden geleden al vanaf hebben gezien.' Jaimie sluit haar statement af met de woorden: 'P.S. Vergeet niet wat liever voor elkaar te zijn. Dat zal iedereen goed doen.'

De tekst gaat verder onder de foto. 

Jaimie Vaes is boos: 'Ik vraag niet om de broodrooster dat is de andere partij'

Rechtszaak 

De seville rechtszaak tussen Vaes en Scholten is op dit moment in volle gang. Jaimie en Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, kunnen het onderling niet eens worden over de verdeling van de spullen. Inmiddels heeft de rechter in een tussentijds oordeel bepaald dat twee van de drie besproken horloges, aan Vaes worden toegewezen. Deze horloges zouden volgens Jorik bedoelt zijn voor zijn zoon Lio. Destijds plaatste Jorik een foto van één van deze horloges op Instagram met het onderschrift 'zorg goed voor je vrouw'. Het derde horloge dat Jaimie terug wil zou ze voor haar verjaardag hebben gekregen, maar Lil Kleine zegt dat hij het niet heeft. Vaes moet nu bewijzen dat hij het wel zou hebben.

Overige spullen 

Over de overige spullen zoals het servies en een broodrooster, doet de rechter momenteel nog geen uitspraken over. Jaimie en Jorik krijgen samen de tijd om onderling tot een oplossing te komen, of om te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. Op 30 november verschijnen de ex-geliefde op nieuw voor de rechter. Tijdens dit moment moeten ze kenbaar maken of ze er samen uitgekomen zijn. 

'Proletarisch aan het winkelen geslagen'

Vaes eiste enkele dure horloges van rapper Lil Kleine terug en de artiest eist op zijn beurt spullen terug die Vaes uit zijn woning zou hebben meegenomen. De advocaat van Lil Kleine meent dat Vaes 'proletarisch aan het winkelen was geslagen' in het huis van de rapper. Enkele huishoudelijke spullen waren volgens Lil Kleine van hem, maar Vaes zegt dat het paar de spullen kreeg wegens een sponsordeal. Zij postte erover op sociale media en hij niet. Toen ze uit elkaar gingen besloot zij ze mee te nemen 'om thuis brood te roosteren'. De rapper zou er echter aankoopbewijzen van hebben. Realityster Jaimie Vaes zegt bereid te zijn schoenen te vergoeden die zij had verkocht, terwijl ze eigenlijk van haar ex Lil Kleine waren. De schoenen van merk Balenciaga zouden per ongeluk in handen zijn gekomen van het management van Vaes, die ze verkocht. Vaes is daarom bereid hiervoor te betalen.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.