Jaimie Vaes had meer vertrouwen in Yvonne Coldeweijer dan in de politie

Afgelopen week gaf Jaimie Vaes (33) toe dat zij de beelden van het beruchte auto-incident met Lil Kleine, zelf opstuurde naar roddelvlogger Yvonne Coldeweijer. Jaimie vertelt nu waarom ze niet direct naar de politie ging. 

Door Naomi Pater
Jaimie Vaes

Jaimie Vaes vertelt aan Shownieuws dat ze op dat moment hoog in haar emoties zat en dat het de enige manier was om eruit te ontsnappen. 'Ik heb er oprecht niet aan gedacht dat dit een politiezaak zou zijn', vertelt Vaes. 'Het was eigenlijk gewoon een wanhoopsdaad'.

'Auto-incident was de druppel'

De influencer vertelt dat er ook al een hele hoop andere incidenten waren gebeurd en het auto-incident was gewoon de druppel. Jaimie deelde de beelden met Yvonne, omdat zij een groot bereik heeft. 'Als de beelden eenmaal in de media verschijnen, is er geen weg meer terug'. 

Geen spijt

De influencer heeft absoluut geen spijt van het doorsturen van de beelden. 'Als ik nog een keer in deze situatie zou zitten, had ik het weer exact op deze manier gedaan', aldus Jaimie. 

Telefoongesprek

In het telefoongesprek met Coldeweijer vroeg Vaes of ze het filmpje zo snel mogelijke online wilde zetten. Op de beelden leek het alsof Lil Kleine, de artiestennaam van Jorik Scholten, het hoofd van Vaes tussen een autodeur klemde. Naar aanleiding daarvan werd de rapper aangehouden.

Zware mishandeling 

Eerder woensdag werd duidelijk dat Lil Kleine niet langer verdacht wordt van poging tot zware mishandeling. Vaes zou volgens Shownieuws hebben verklaard dat haar hoofd niet tussen de deur zou hebben gezeten, en dat de media dat ervan hadden gemaakt. In het gesprek dat Coldeweijer online heeft gezet, ontkent ze dat echter niet.

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!