Jaimie Vaes weer vrijgezel: influencer bevestigt relatiebreuk

De 33-jarige styliste had sinds afgelopen zomer een relatie met dj Afshin Momadi.

Jaimie Vaes
© Brunopress

Jaimie Vaes is weer vrijgezel. De ex-vriendin van rapper Lil Kleine laat vrijdag aan RTL Boulevard weten weer single te zijn. De 33-jarige styliste had sinds afgelopen zomer een relatie met dj Afshin Momadi.

Goede vriend

Vaes maakte in juli bekend een relatie te hebben met Momadi. De dj was toen al langere tijd als gewone vriend in haar leven, vertelde ze aan RTL Boulevard. 'Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.'

Juicekanalen spraken in januari al van een mogelijke breuk tussen de realityster en haar vriend, maar een bevestiging bleef toen uit.

Mishandeling door ex Lil' Kleine

Jaimie Vaes' vorige relatie kwam vorig jaar veel in het nieuws. Haar ex-verloofde rapper Lil' Kleine zou Jaimie hebben mishandeld - zo was op camerabeelden te zien. De rapper werd hiervoor opgepakt. Eind januari werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) Scholten niet meer verdenkt van een poging tot zware mishandeling. De artiest wordt alleen nog verdacht van poging tot mishandeling. Vaes en Scholten gingen in februari vorig jaar uit elkaar nadat beelden waren uitgelekt waarop te zien is dat de rapper zijn ex tussen een autodeur klemt. Scholten werd als gevolg daarvan opgepakt. Het OM doet nog altijd onderzoek naar de zaak.

Respect

Jaimie hoop dat zij en de vader van haar zoontje Lío, in de toekomst 'met respect' met elkaar kunnen omgaan. Dat zei Vaes in een interview op het YouTube-kanaal van influencer Robbert Rodenburg. Dat hoopt Vaes vooral voor kleine Lío. 'Dan hebben we een nare tijd achter de rug, maar kijken we weer naar de toekomst.'

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!