• Borsato
  • Liefde

Jada Borsato klapt uit de school over vreemdgaan vader Marco

Jada Borsato klapt uit de school over vreemdgaan vader Marco

Jada Borsato, de dochter van Leontine en Marco, doet voor het eerst een boekje open over het vreemdgaan van haar vader. In een interview vertelt de Borsato-telg hoe zij hierover denkt. 

In een gesprek met Teenmag praat Jada hier openhartig over. 

Geruchten

Tijdens het interview wordt Jada geconfronteerd met het gerucht dat zij zelf vreemd zou zijn gegaan op een feestje. Iets wat zij direct ontkent en ook haar vriend is volgens haar nooit vreemdgegaan. 

Overspel

Ook wordt er aan Jada gevraagd of ze haar vriend zou vergeven als hij overspel pleegt. Iets wat ze toch wel een lastige vraag vindt. 'Als je mij dit vijf jaar geleden had gevraagd had ik gelijk ‘Ja, ja, ja!’ gezegd', zegt Jada. 'Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen. En wat het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen. Als je dan gewoon doorgaat met je relatie...' Toch laat Jada weten dat ze het echt een moeilijke vraag vindt en dat ze niet weet, mocht het echt ooit gebeuren, wat ze dan zal doen. 

Bekijk hieronder het fragment. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.