Italiaanse filmdiva dacht nooit meer van een ander te kunnen houden, maar: Sophia Loren sluit nieuwe relatie niet uit

Door Redactie
Italiaanse filmdiva dacht nooit meer van een ander te kunnen houden, maar: Sophia Loren sluit nieuwe relatie niet uit

Sophia Loren vond bij filmproducent Carlo Ponti, die voor haar zijn gezin verliet, het ware geluk. De Italiaanse actrice was dan ook totaal verloren toen hij dertien jaar geleden overleed. Ze zei nooit meer een andere man in haar leven toe te kunnen laten, maar daar denkt Sophia nu anders over.

Madame Rosa

Voor het geld hoeft Sophia Loren (86) allang niet meer te werken. Maar als er een mooie rol voorbijkomt, gaat het nog steeds kriebelen bij de filmdiva. Dat gebeurde toen ze het script las van The Life Ahead, gebaseerd op de roman The Life Before Us van Romain Gary. Sophia wilde dolgraag de rol spelen van Madame Rosa, ook omdat The Life Ahead werd geregisseerd door haar zoon Edoardo Ponti (47). De actrice vond het geweldig om met hem samen te werken voor deze serie, die nu te zien is op Netflix.

Hechte band

‘Hij steunt me op de juiste manier, zodat ik het beste van mezelf laat zien. Hij weet wat ik op acteergebied in me heb,’ vertelt Sophia in Margriet. ‘Tijdens de opnames waren we het altijd met elkaar eens, we hadden nooit ruzie. Dat hebben we sowieso nooit.’ Ook met zoon Carlo jr. (51), die dirigent is, heeft Sophia een hechte band. Wanneer wist de actrice, die in 97 films speelde, dat ze een carrière op het witte doek ambieerde? ‘Eigenlijk altijd al. Hoewel: ik vond films geweldig, maar had nooit kunnen dromen dat ik écht actrice zou worden.

Beeld: BrunopressDit artikel komt uit Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.