Isa Hoes keert terug in Incredibles 2-film

Door Redactie
Isa Hoes keert terug in Incredibles 2-film

Actrice Isa Hoes verzorgt weer de stem van ElastiGirl in het langverwachte vervolg op hitfilm The Incredibles. Hoes is vanaf eind juni te horen in de vervolgfilm, maakte distributeur Disney zaterdag bekend.

The Incredibles uit 2004 was een van de grote hits van studio Pixar, die ook films als Toy Story, Finding Nemo en Ratatouille maakte. De film vertelt over een familie die bestaat uit superhelden. In het vervolg staat moeder Helen - beter bekend onder haar 'supernaam' ElastiGirl - opeens in de spotlights, terwijl vader Bob voor nieuwe baby Jack-Jack moet zorgen.

Tommie Christiaan 

Isa Hoes is niet de enige stem die terugkeert in The Incredibles 2. Paul Haenen prolongeert zijn rol als Edna Mode, de excentrieke kledingontwerpster die gespecialiseerd is in heldenkostuums. Daarnaast zijn ook de stemmen van Anne-Marie Jung en Tommie Christiaan te horen in de Nederlandse versie van de vervolgfilm.

The Incredibles 2 draait vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscopen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Isa Hoes keert terug in Incredibles 2-film

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders