• Borsato
  • Liefde

Is Marco's nummer Lippenstift een verwijzing naar zijn affaire?

Door Redactie
Is Marco's nummer Lippenstift een verwijzing naar zijn affaire?

Marco Borsato heeft vandaag opgebiecht ooit een affaire te hebben gehad met Iris de Hond. De geruchtenmolen draait dan ook al meteen op volle toeren: schreef hij het nummer Lippenstift ook voor haar?

Dat lied gaat immers over een minnares die beter verdient dan slechts een tweede keuze te zijn. Volgens bronnen zou namelijk de affaire niet tien jaar geleden zijn geëindigd, maar pas begin dit jaar, zo meldt de Telegraaf. Het zou dan ook zomaar kunnen dat de songtekst nog over Iris gaat.

Uitleg

Op zijn website schrijft hij over de hit: 'In het nummer proberen wij een vriendin, die een relatie heeft met een getrouwde man, te behoeden voor een grote teleurstelling. "Wat wil je zijn, iemands geliefde of zijn grootste geheim?".' De zanger ontkent dus bij hoog en laag dat het nummer over hemzelf gaat, maar de tekst in het lied zelf lijkt toch echt iets anders te zeggen.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Is Marco's nummer Lippenstift een verwijzing naar zijn affaire?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.