• Liefde

Is Bridget zwanger?

Door Redactie
Is Bridget zwanger?

Bridget Maasland (45) is afgelopen week gesignaleerd in een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid. Bedoelde haar grote liefde André Hazes (26) dat wellicht toen hij zei dat het ‘een jaar vol verrassingen’ zou kunnen worden?

De afgelopen week is Bridget Maasland door een betrouwbare bron gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme in Amsterdam-Zuid. Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen. Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is. De kans bestaat dat ze juist vanwege haar al hogere leeftijd hoe dan ook een mogelijk nieuw moederschap – Bridget heeft al zoon Mees (11) – met alle zorg wil voorbereiden dan wel begeleiden.

Adoptie

Het zou Bridget meer dan gegund zijn als ze andermaal moeder wordt. Dat is immers altijd een droomwens van haar geweest. Aan Story vertelde Bridget dat ze zich na de breuk met Pepijn Padberg in 2009 ingeschreven had om een kindje te adopteren. ‘Mees was toen een jaar oud. En ik wilde heel graag nog een kindje. Maar ik besefte ook dat tegen de tijd dat ik de ware zou tegenkomen, het te laat zou kunnen zijn. Daarom leek adoptie mij een uitkomst. Ik zou als alleenstaande moeder een kindje adopteren. Dan had ik mijn gezin met twee kinderen en zou Mees een broertje of zusje hebben.’ Toch zette Bridget deze plannen nooit door. ‘Ik ben afgehaakt om misschien wel een heel domme reden. Ik bedacht dat het voor Mees zo zielig zou zijn als zijn broertje of zusje bij mij zou blijven in de weken dat hij bij zijn vader woonde. Dat ik ze uit elkaar zou halen. Dat idee stond me tegen en daarom heb ik de adoptieplannen nooit doorgezet.’

Mooi nieuws

Nu Bridget zo intens verliefd is op André Hazes – die met zijn ex-partner Monique Westenberg zoontje André (3) kreeg – en dat ook op diverse manieren laat blijken in de media, zou het niemand in haar vriendenkring verbazen dat ze op 45-jarige leeftijd alsnog alles op alles zet om zwanger te raken van de eveneens zielsgelukkige zanger. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Is Bridget zwanger?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.